Стаття 122 ККУ У житті іноді трапляються ситуації, яких не передбачиш заздалегідь. Так сталося й зі мною — після конфлікту на побутовому ґрунті я опинився втягнутим у кримінальну справу за статтею 122 ККУ https://www.actum.com.ua/blog-3-1/seredni-tilesni-ushkodzhennja-122-kku яка стосується умисного спричинення середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Спершу це звучало страшно та незрозуміло, але щастя, що я вчасно звернувся до юридичної компанії «Актум». Вони надали професійну оцінку ситуації, допомогли зібрати всі необхідні документи, організували експертизу для встановлення ступеня тілесних ушкоджень, і грамотно побудували захист. Виявляється, визначення тяжкості ушкоджень відіграє ключову роль у кваліфікації діяння, і без досвідченого адвоката самостійно розібратись просто неможливо. Фахівці «Актум» діяли не лише швидко, а й з розумінням і повагою, що особливо важливо в стресових ситуаціях. Завдяки їм я не тільки зрозумів свої права, а й побачив, як справжні професіонали здатні врятувати ситуацію навіть тоді, коли, здається, усе втрачено. Якщо ви або ваші знайомі зіткнулися з обвинуваченням за 122 КК України — не вагайтесь і звертайтесь саме до «Актум», бо це команда, якій дійсно можна довіряти.
top of page

Grupo Profissional
Público·296 membros
Página do grupo: Groups_SingleGroup
bottom of page